Over Notafin

Notafin staat er op om notarissen een persoonlijke service aan te bieden

Sinds begin 2016 maakt Notafin mee onderdeel uit van de Acco Group, opgericht in 1985 en in de loop van de jaren uitgegroeid tot een gedreven en jonge organisatie van een dertigtal medewerkers. Samen tekenen ze voor een pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Professionals dus, die geen 9-tot-5 mentaliteit kennen, maar die tijd maken en aandacht hebben voor uw belangen.

Interesse?

Over Notafin

Onze brede waaier aan notariële diensten heeft in de afgelopen jaren steeds meer notarissen kunnen bekoren door hen te ontlasten van hun administratieve en financiële bekommernissen. Hierdoor is het cliëntenbestand van Acco Accountants enorm gegroeid. Niettegenstaande deze groei staat de Acco Group er op om hun cliënten toch de persoonlijke service aan te bieden die ze van hen gewend zijn. Vandaar dat het idee is ontstaan om Notafin op te richten, een accountantskantoor met de volle focus op het notariaat om zo nog beter in te spelen op de noden en behoeften van notarissen.

Notafin staat onder leiding van Fleur Blanchaer, zij blijft zoals voordien de vertrouwde contactpersoon voor notarissen. Hetzelfde ijzersterke team van ervaren en gespecialiseerde medewerkers blijven haar hierin ondersteunen. Door de jarenlange ervaring in de branche hebben zij de uitgebreide kennis in huis om u kwaliteitsvolle en professionele dienstverlening aan te bieden. De doelstelling die wij dan ook nastreven is de opbouw van een langdurige relatie met onze notarissen, waarbij wij een efficiënte service voorzien die jaar na jaar door dezelfde betrokken mensen geleverd wordt.


Dsf0785
  • U mag er van op aan dat Notafin uw betrouwbare partner kan worden in de verwerking van uw boekhouding en uw financiële administratie.
  • Naast de standaard accountancy werkzaamheden leveren wij ook op het notariaat afgestemde diensten aan.
  • Kortom, betrouwbare ondersteuning in de breedste zin van het woord.